fbpx circle facebook linkedin tweet twitter menu arrow_drop_down check
Skip to content
Illustration image: green splash on white background

Evento Magazine Publishes and Article About Visualizer

During May 2020 Evento Magazine Finland published an article about Visualizer Visit and its impact on building the perfect site inspection experience for event planners and venue finders. The article is only available in Finnish.

Tapahtumatilojen esittely kivikaudelta 2020–luvulle

“A great space is the foundation of a good event, on which memorable experiences are built. However, there is a lot of hidden potential to be uncovered in showcasing event venues and properties, so that interesting locations find their correct clientele.”

Hyvä tila on tapahtuman kivijalka, jolle ikimuistoiset kokemukset rakentuvat. Tilojen esittelyssä on kuitenkin valtava määrä käyttämätöntä potentiaalia, jonka avulla persoonalliset lokaatiot löytäisivät oikeat asiakkaat tehokkaammin.
Teksti Laura Hujanen

Visualizer CEO Kimmo Kaitala and Director of Sales of the Nordic Region Kristian Fahler
Visualizer CEO Kimmo Kaitala and Director of Sales of the Nordic Region Kristian Fahler

Kuvat Visualizer
11.05.2020

Tapahtumajärjestäjien mukaan unelmien tapahtumapaikka on avoin, joustava, valoisa, hauska ja teknologiselta tasoltaan hyvin varusteltu. Näin käy ilmi IACC:n raportista, johon on haastateltu 250 tapahtuma-alan ammattilaista.

Miten tila sitten esitellään niin, että se näyttäytyy hauskana, avoimena ja joustavana? Ei ainakaan sekavien kapasiteettitaulukoiden ja eri puolille nettisivustoa ripotellun informaation avulla. Virtuaalisen tilakokemuksen ammattilaiset Visualizerilta ovat haastatelleet vuosien saatossa loppuasiakkaita sekä ammattimaisia kokoussuunnittelijoita, ja todenneet tiloja esiteltävän valtaosin luokattomalla tavalla. Kokonaisuus on usein sekava, eikä siitä saa selkeää käsitystä kuvienkaan avulla.

Read the entire article on the Evento Website

Share